Bli med på ShapeUp Convention!

SHAPEUP CONVENTION 2017
Tid: Lørdag 9. september 
Sted: Bislett Stadion, Oslo
Tid: 09.00 – 18.00

MELD DEG PÅ HER! 

ShapeUp Convention er en hel dag med varierte treningsøkter og foredrag, og passer for deg som er glad i å trene og har lyst på ny inspirasjon og kunnskap. Du kan delta på 7 treningsøkter og foredrag i løpet av dagen, og vårt program er variert og passer alle nivåer. Programmet inneholder bla.a. ulike yogatimer, crossfit, trappeløp, kostholdsforedrag, håndstående, dansetimer og mye mye mer.

 

ShapeUp Convention arrangeres av treningsmagasinet ShapeUp i samarbeid med hovedsponsorer CASALL og XXL, og vi har med oss noen av landets fremste treningsprofiler og foredragsholdere. Du kan trene med bl.a. Marit Bjørgen, Funkygine & Lasse Tufte, Bertine Zetlitz, Sølve Sundrehagen, Pia Seeberg, Silje Thorstensen, Hanna Sundquist + mange mange flere. Se fullstendig beskrivelse under fanene "Program" og "Beskrivelse av timer".

 

Vi håper å se deg på vår morsomme og inspirerende treningsdag på Bislett!

 

Billettpriser: 

Kr 699 for ShapeUp-abonnenter
Kr 799 for ikke-abonnenter

 

DETTE FÅR DU:
- En hel dag med trening og foredrag (velg 7 økter)
- T-skjorte fra Casall (verdi kr 549) + drikkeflaske
- Lunsj med mat og drikke
- Flott goodiebag
- Konkurranser og mulighet til å vinne fine premier
- Stands og shoppingmuligheter
- Casall-butikk med gode priser og tilbud

 

MELD DEG PÅ HER!

 

Påmeldingsskjema

Påmeldingslink for å melde seg på ulike treningstimer og foredrag kommer i egen mail, og vil bli sendt ut ca. 20. august 2017. 

 

Vi gjør oppmerksom på at billetter kun kan betales med visa/kredittkort. Kjøpte billetter kan ikke refunderes, men deltagerinformasjon kan endres frem til arrangementsdagen. Deltakelse på arrangementet er på eget ansvar.
Ved å melde deg på godtar du at ShapeUp/Egmont lagrer informasjonen din i inntil 2 år, og kan sende deg informasjon, tilbud og invitasjoner elektronisk, per epost eller tar kontakt via telefon. For ytterligere informasjon se www.bladkiosken.no/personvern. Ved å melde deg på godtar du at vi tar bilder og filmer arrangementet, og deler dette med våre samarbeidspartnere i etterkant av arrangementet. 

Informasjon

Sted
Bislett Stadion
Tid
Fra lørdag 9. september 2017 09.30
Til lørdag 9. september 2017 18.00
Påmeldingsfrist
Fredag 8. september 2017 19.00

Aktiviteten er ferdig og det er ikke mulig å melde seg på lenger.

Program

Program

Kontakt

Her kan du sende oss spørsmål ang. Shape Up Convention. Vær obs på at det kan ta litt tid før du får svar i enkelte perioder. 

Dersom du har spørsmål ang. ditt Shape Up-abonnement må du kontakte kundeservice: abo-shapeup@egmont.com / 22 58 58 80.

 

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}

Beskrivelse av timer

Årets Shape Up Convention byr på hele 36 ulike treningstimer og foredrag.

Påmeldingslink til treningstimer og foredrag vil bli sendt ut til de som har meldt seg på ca. 20 august.

 

ABS & BOOTY MED TONJE JENSEN

Abs & Booty var en stor suksess på fjorårets Shape Up Convention, og i år har du muligheten igjen til å få med deg denne intense treningsøkten igjen sammen med Tonje. Med navnet Abs & Booty skjønner du sikkert hvor fokuset ligger i denne timen. Om du sliter med å få kontakt med setemuskulaturen eller rett og slett ønsker en skikkelig svett og god treningsøkt for rumpa og core. garanterer Tonje deg nettopp dette.

Tonje Jenssen har en lang og bred erfaring som Personlig trener og har jobbet fulltid som trener i titalls av år. I dag jobber Tonje som Performance coach og mentaltrener på Magnat Center.

ACRO-YOGA MED TONJE DAMLI VIKESTAD OG KRISTIN BRATHAGEN

AcroYoga er en leken og morsom treningsform med en blanding av yoga, akrobatikk og thaimassasje. AcroYoga er em partnerbasert yoga praksis, som skaper tillit, kontakt og rom for vekst. AcroYoga utfordrer, gir mye kroppskontakt og forhåpentligvis også mye latter! AcroYoga er gøy!

Tonje jobber i Casall og er utdannet ballettpedagog og er sertifisert yoga- og bodysculpting-instruktør. Kristin begynte med yoga som et påfyll etter 12 år som profesjonell danser, og har daglig yogapraksis siden 2011. Hun underviser daglig Mysore på Puro Yoga og har videregående kurs på Kjerne.

ANIMAL MOVES MED TROND TORKE

Animal Moves er bevegelser inspirert fra dyrenes verden. Her implementerer vi blant annet backward monkey walk, lion leaps, sideway gorilla walk og leopard sprint med kondisjon, styrke, mobilitet og viljestyrke. Økten kan anses som en høyintensitetestime, men med fokus på nye og spennende bevegelser som alle gjøres kun med kroppsvekt. Animal Moves passer alle som vil slippe villdyret løs!

PT-Trond har lang erfaring i treningsbransjen og er for tiden senterleder på et av Oslos største treningssenter, Athletica Domus. I tillegg til en bachelor i idrettsvitenskap fra NIH har han en solid erfaring med snart 3000 gjennomførte PT-timer og fem års erfaring som gruppetreningsinstruktør. Tronds filosofi handler om å gi så gode treningsopplevelser som mulig til medlemmer og kunder. 

ASHTANGA YOGA MED BERTINE ZETLITZ

Ashtanga Yoga er en fysisk krevende yogastil, hvor pust, bevegelse og meditasjon forenes, og passer i prinsippet for alle. Det er en effektiv og en utmerket form for trening, som gir økt kroppsbevissthet, løser opp spenninger, gir styrke, smidighet, energi og et rolig sinn. Det helhetlige perspektivet og dens positive effekter har gjort Ashtanga yoga veldig populær i de siste årene.

Bertine Zetlitz er mest kjent for de fleste som låtskriver og artist. I 2003 "ramlet" hun av en turnébuss og fant Ashtanga yoga. Bertine har praktisert i tilsammen 13 år, har en daglig Ashtanga yoga praksis, og tok en ett-årig 200T Teacher Training hos sin lærer Alexander Medin på Puro Yoga i 2014 (Yoga Alliance godkjent).

BODYSCULPTING MED MONICA ØIEN

Bodysculpting er strukturell trening som utfordrer kroppen til å skape forbindelser mellom musklene samtidig som du styrker, forlenger og strekker. Bodysculpting klassene er spesialdesignet for å kunne påvirke og forme kroppen, og som navnet sier er tanken at man skal kunne skulpturere kroppen effektivt med lette vekter. Her benyttes øvelser fra pilates, yoga og styrketrening.

Monica har lang fartstid i treningsbransjen og har utgitt flere bøker og tre treningsvideoer. Hun er en anerkjent programleder, dokumentarfilmmaker og reporter fra TV2, og i tillegg Casall-ambassadør. Monica er er sertifisert pilates- og yogainstruktør og har jobbet med kjendistreneren Tracy Andersons Method i mange år og har ut i fra dette skapt treningskonseptet ”Hollywood Style Bodysculpting”.

CASALL PARACHUTE MED LARS RUNE HASLESTAD

Casall Parachute er en time hvor deltagerne jobber etter intervallprinsippet ved hjelp av den unike Casall Parachute. Lars Rune inviterer til en treningsøkt hvor man trener utholdenhet og hurtighet på en effektiv og morsom måte. Treningen passer for deg som liker en effektiv intensitetstrening.

Lars Rune har en mastergrad i Idrettsvitenskap, og jobber som personlig trener ansvarlig hos akropolis, og instruktør på Barrys Bootcamp. Han holder også kurs i slynge og bungee-training. Lars Runes treningsfilosofi er at for å nå målene man har satt seg er det snakk om hardt arbeid, men veien mot målet blir enklere om man finner en treningsform som både er effektiv og morsom.

CASALL PREHAB MED RAGNHILD ANDRESEN

Casall Prehab er en time du vil lære hvordan du trener både bevegelighet og styrke for å bevare en skadefri og balansert kropp. Du vil lære mange nyttige dynamiske og statiske bevegelighets øvelser og smart styrketrening du kan ta med deg til din egen trening. 

Ragnhild jobber som personlig trener og gruppeinstruktør på Elixia Sjølyst. Hun er ei sprudlende og positiv dame fra Toten som inspirerer og sprer treningsglede. Hun har undervist i gruppetrening i 20 år, med et bredt spekter innen flere felt.

CASALL THAIBOKSING MED ANDRÈ FELIPE ØSTBYE

Nybegynnertime som passer for alle, uavhengig av erfaringsnivå! Grunnleggende teknikker i thaiboksing (slag, spark, knær & albuer) vil bli gjennomgått av instruktør før deltagerne går sammen i par. Sammen i par vil deltagerne samarbeide og veksle på å teste ut teknikkene i fellesskap. Hovedfokus for timen vil være pulsøkning og å ha det gøy. Dere vil oppleve at thaiboksing er en fantastisk måte for alle å oppleve mestring, samt å øke sin bevegelighet, koordinasjon, kardiovaskulære utholdenhet og eksplosive styrke. OBS! Ingen sparring vil skje i løpet av timen!

Andrè Felipe, eller Felipe blant venner, jobber til daglig som fysioterapeut i Bydel Vestre Aker. Utdannet personlig trener og sertifisert EXOS Performance Coach Phase 2 v/Magnat Center.

CASALL TRIGGERPUNKT MED TROND LIEN

Triggerpunkt GRID er selvmassasje som kan brukes både før og etter treningsøkten. Den kan også brukes på kontoret, eller hjemme i din egen stue etter en lang dag på jobb. Bindevev og muskulatur er avhengig av god blodsirkulasjon for å kunne fungere optimalt. Triggerpunkt GRID gir økt tilgang til oksygen og næringsstoffer som igjen kan være med på å bedre muskelfunksjon under trening. Det vil også kunne fungere som restitusjon etter trening, eller i dagliglivet generelt. Jevnlig bruk av Triggerpunkt GRID vil bedre nervesignalene i kroppen fordi presset på nervene reduseres når muskler og bindevev mykes opp. Dette kan bidra til mer optimal muskelfunksjon.

6 gode grunner til at du bør prøve Triggerpunkt GRID:
1. Redusere muskel- og leddsmerter
2. Redusere muskelspenninger og gjenopprette optimal muskelfunksjon
3. Redusere presset på nerver og hindre at smerte sprer seg
4. Bedre fleksibilitet og bevegelsesutslag i ledd
5. Bedre blodtilførsel og næringsopptak i musklene
6. Bedre lymfedrenasjen av avfallsstoffer fra musklene

Trond Lien har vært gruppe instruktør siden 2004, og har jobbet ved Myrens Sportssenter i mer enn 10 år Han er sertifisert gruppetreningsinstruktør og Pilates instruktør. I tillegg jobber Trond som Akupunktør, Massør og Personlig trener ved Phoenixklinikken i Oslo Sentrum. Trond har grundig kompetanse i Anatomi og Fysiologi og har studert Medisin Grunnfag og Anatomi og Fysiologi. Han har også en Bachelorgrad i Akupunktur. 

COSMO – CORE, STRENGTH & MOVEMENT MED EVA KATHRINE THOMSEN

Er du klar til å ta din core-trening til et nytt nivå? Cosmo er en utfordrende og dynamisk time, der du trener kjernemuskulatur, mobilitet og balanse. Gjennom timen jobber du kun med din egen kroppsvekt, og fokus er flyt, teknikk, bevegelse, kroppskontroll og tilstedeværelse. En effektiv time som vil lære deg å styrke hele din kjernemuskulatur gjennom kreative øvelser.

CROSSFIT MED SOROUSH JOZANI OG HELENE NÆS

Dette er en time med funksjonelle og varierte bevegelser utført med høy intensitet. Det er time alle kan delta på og få utfordret seg selv både fysisk og mentalt.

Soroush er en mann med mange jern i ilden. Hans store lidenskap innenfor trening er CrossFit og prestasjonsrelatert trening. Han har tatt de fleste videreutdanninger innen CrossFit og performance coaching, både fysisk og mentalt. Han har også spesialisert seg på vektløftning og gymnastikk.

Helene jobber til daglig som hovedtrener hos CrossFit Asker og er lidenskapelig opptatt av trening og helse. I tillegg til å være CrossFit Coach og PT har hun utdanninger innenfor folkehelse og forebyggende helsearbeid, rehabilitering og ernæring.

DANCE YOUR ASS OFF MED SØLVE SUNDREHAGEN

Få den kule nattklubbfølelsen i kroppen. Enkle dansetrinn som gir god kondisjonstrening, rytmer du kjenner igjen og treningslyst som varer. Denne timen passer for deg som liker å danse med hendene i været!

Oppvokst til heftige beats på 90-tallet har Sølve Sundrehagen fått bevegelsesglede til musikk inn med morsmelka. I dag eier og driver han sitt eget treningsstudio og holder kurser og eventer for treningsbransjen på fulltid. Med folkelig humor, glimt i øyet og smart treningsplanlegging tar Sølve deg med på effektive treningsøkter som sørger for at du får lyst til å komme tilbake.

DISCOMANIA MED EVA KATHRINE THOMSEN

Bli med på et skikkelig 70-talls DISCOparty! Enkel koreografi og danseglede til fengende disco-hits. En herlig energiboost du ikke vil gå glipp av!

FUNCTIONAL MOVEMENTS MED PETER CEDERHOLM OG ALEXANDER HALLAFORS

En morsom time der vi skal få ut det meste av kroppen på kort tid. Vi trener på alle tre plan med hovedvekt på de grunnleggende bevegelsene for å prestere bedre fysisk. Det er en utfordrende time som kjennes i både rumpe og lår, og resten av musklene.

Peter har jobbet som PT, Coach og Performance Specialist siden 1991. Han har bakgrunn fra kampsport med en profesjonell karriere innen MMA og Thaiboksing.

Alexander er en trener som brenner for utvikling og mestring, og har bakgrunn som profesjonell fotballspiller. Han har jobbet som trener i 7 år med bl.a. landslagsspillere i fotball og ishockey, samt profesjonelle kampsportutøvere.

FUNKSJONELL TRENING MED LISE SOLIE

Funksjonell trening er øvelser som gjør deg sterkere i hverdagslivets gjøremål. Fokus på denne timen er bevegelighet, kjernemusklene og styrke overkroppen.

Lise jobber på Magnat Center, Norges Toppidrettsgymnas og Norges Tennisforbund. Lise jobber med flere utøvere og lag, og har stor fokus på prestasjonsutvikling og skadeforebyggende trening.

HÅNDSTÅENDE MED RUNE TALSET

Vil du lære grunnleggende innføringstips til hvordan du kan knekke koden å stå på henda, så stikker du på denne timen. Timen passer alle nivå, så lenge du har et godt humør og et glad i å være opp-ned. 

Rune er 31 år gammel og har studert bachelor i trenerrollen på NIH & PT-studie via NIH, og jobber på RAW Trening, Lysaker brygge.

PULL UP WORKSHOP MED DAG BJØRGUM OG STIAN WALLE

Timen til dag består av følgende elementer:

  • Teknikktrening - hvilke muskler som skal aktiveres og bevegelsesmønster
  • Progresjon (bruk av strikk, eksentriske pull-ups, ekstra belastning, muscle-up)
  • Tilleggs-øvelser (hvilke øvelser som vil hjelpe i progresjon av pull-ups)
  • Vanlige skader (hvordan unngå disse skadene, hvordan bli kvitt skadene

Dag Bjørgum har over 10 års erfaring som personlig trener og sal-instruktør. I tillegg jobber han i egen klinikk som osteopat. 

Stian Walle Larsen jobber som personlig trener på Myrens Sportssenter, og som fysioterapeut på Myrens Fysikalske. Han har over 10 års erfaring som instruktør, og har jobbet som personlig trener siden 2010.

PULSE-EXPLOSION MED SILJE THORSTENSEN

PulseExplosion er en effektiv og intensiv kondisjonstime med enkle trinn på gulv og varierte bevegelser. Timen er intervallpreget og har høy intensitet. PulseExplotion er en treningstime med inspirerende musikk som garantert vil få deg til å gi det lille ekstra. Bevegelsesglede er nøkkelordet på denne timen!

Silje jobber til daglig som gruppetreningsansvarlig på Myrens Sportssenter i Oslo der hun også underviser i grupper og jobber som Personlig Trener. Som instruktør er Silje svært opptatt av god formidling, coaching og ikke minst rå musikkbruk som virkelig treffer. I februar 2016 var hun med å starte opp podcasten Treningspodden i samarbeid med ShapeUp.

PULZEBEATS (HØYPULS) MED SØLVE SUNDREHAGEN

Enkel og effektiv trening til musikk som tar deg med opp på pulstoppene med drivende musikk og morsom bevegelse. Trening med mening. 

Oppvokst til heftige beats på 90-tallet har Sølve Sundrehagen fått bevegelsesglede til musikk inn med morsmelka. I dag eier og driver han sitt eget treningsstudio og holder kurs og eventer for treningsbransjen på fulltid. Med folkelig humor, glimt i øyet og smart treningsplanlegging tar Sølve deg med på effektive treningsøkter som sørger for at du får lyst til å komme tilbake.

SELVFORSVARSKURS MED THOMAS W. MYHRE

Thomas fra Defence4ALL tar dere gjennom en introtime med selvforsvar. Det å kunne ta forhåndsregler og skaffe seg kompetanse om hvordan en skal forsvare seg og sine nærmeste er viktig. Kunnskap rundt dette er også nyttig i forhold til egentrening ute – både på dagtid og kveldstid.

Timen vil være en introduksjon og bestå av frigjøringsteknikker fra de vanligste angrepene du kan oppleve. Et realistisk selvforsvar kan læres og mestres av alle, uavhengig av kjønn, alder, størrelse eller styrke. Dette skal Thomas vise gjennom timen i selvforsvar, hvor deltakerne forhåpentligvis får øynene opp for bruk av gode forsvarsteknikker, ved riktig bruk av kropp, bevegelser og pust.

Treningen passer utmerket for deg som søker en større trygghet ved uventede situasjoner, samtidig får du en morsom trening. 

Thomas er instruktør i og eier av firma Defence4ALL – Kurs i selvforsvar AS. Han underviser privatpersoner, bedrifter, det offentlige og organisasjoner i selvforsvar – dette gjør Thomas hjemme hos deg eller hos kunden om ønskelig. Thomas har bakgrunn i stilarten Jeet-Kune Do og selvforsvaret Jiu-Jitsu. Thomas legger vekt på at man ikke skal behøve være ung, sterk, hurtig og veltrent for å forsvare seg selv. Selvforsvaret og dens teknikker bygger på den flere hundrede år gamle stilarten jiu-jitsu og baserer seg på riktig bruk av kroppen. «Hvordan bruke minst mulig kraft for å oppnå mest mulig effekt!»

SHAPE-UP CIRCUT MED CHARLOTTE KARLSEN

Sirkeltimen byr på utfordringer innen styrke, kondisjon, spenst og utholdenhet som alle kan møte på sitt nivå. Vi bruker i hovedsak egen kroppsvekt i kombinasjon med masse energi og kreativitet for å få opp pulsen og vekke musklene til live! 

Charlotte er en 26 år gammel treningsglad journalist opprinnelig fra Ålesund, men bosatt i Oslo. Gjennomgikk i min tid den store overgangen fra fotballspiller til cheerleader, så vet hva det vil si å måtte jobbe for fleksibiliteten! Jobber i dag som kommunikasjonsansvarlig, PT/kostveileder, instruktør og CrossFit-coach hos asker treningssenter og CrossFit Asker.

SHAPE-UP DANCE MED PIA ELIASSEN

Her får du riste løs til en god miks av dansestiler som hiphop, street, dancehall og salsa, og Pia lover deg både svette på ryggen og et glis om munnen!

Pia er utdannet danser fra Bårdar Akademiet og har jobbet som gruppetreningsinstruktør siden 2012 på Sats Spektrum. Hun har bred erfaring fra både styrketimer, høypuls-timer og dansetimer, og er også utdannet personlig trener via Akademiet for Personlig Trening og kostrådgiver via Safe Education. 

SHAPE-UP MOBILITET MED HANNA SUNDQUIST

Ja, mobilitetstrening kan være er tiltak å gjøre, men akk så viktig det er! De fleste av oss sitter mye i løpet av en dag, og tilbringer store deler av dagen i bøyde posisjoner med armene foran kroppen. Dette resulterer i forkortede muskler som kan gi vondter og ubehag. Den gode nyheten er at det ikke skal så mye til før problemet er løst. Dype pust og ledd i ytterstillinger er undervurdert, og det gjør underverker for både kropp og hode. Bli med på en effektiv og gøy mobilitetsøkt sammen med PT og redaksjonssjef i Shape Up, Hanna Sundquist. Kroppen din vil takke deg!

SHAPE-UP MOBILITET MED CHARLOTTE KARLSEN

I denne timen får du utfordret både kropp og hode. Timen er basert på prinsipper fra yin yoga, hvor man holder posisjonene i alt fra 1 til 4 minutter, krydret med balanse, enkle flows og enkel pusteteknikk. Du er mer fleksibel når du går fra timen enn der du kom, helt sikkert!

En 26 år gammel treningsglad journalist opprinnelig fra Ålesund, men bosatt i Oslo. Gjennomgikk i min tid den store overgangen fra fotballspiller til cheerleader, så vet hva det vil si å måtte jobbe for fleksibiliteten! Jobber i dag som kommunikasjonsansvarlig, PT/kostveileder, instruktør og CrossFit-coach hos asker treningssenter og CrossFit Asker.

SHAPE-UP WOD MED PIA SEEBERG

Pia tar oss igjennom en Crossfit-inspirert økt, der vi ved hjelp av teamwork, fullkroppsøvelser og et snev av konkurranseinstinkt får trent både pust og muskulatur. Hver enkelt jobber i sitt eget tempo og etter eget nivå, så denne timen passer for alle. Endorfinrus-garanti! 

SHAPE-UP LØPSTERK MED SILJE SKJEMSTAD CRUZ

Energifull time til musikk basert på løpsspesifikk kondisjon og styrke. Tøff og morsom trening, for deg som vil bli en sterkere løper. 

Funksjonell og effektiv trening, med kunden i fokus og masse treningsglede, er av Siljes treningsambisjoner.  Mange kjenner henne best fra TV-ruta, som Hallo-dame, men hun har også over 20 års erfaring som gruppetreningsinstruktør. Hun har selv drevet aktivt innen løping og langrenn, er fortsatt med på et løp i ny og ne, selvfølgelig med mål om å vinne.

SOMA MOVE® MED SILJE THORSTENSEN

SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Du jobber med kroppen som eneste verktøy og timen foregår barbent på yogamatte. På denne timen går du gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på denne timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Bli med på en annerledes og rå treningsform, bli med på SOMA MOVE®!

Silje jobber til daglig som gruppetreningsansvarlig på Myrens Sportssenter i Oslo der hun også underviser i grupper og jobber som Personlig Trener. Som instruktør er Silje svært opptatt av god formidling, coaching og ikke minst rå musikkbruk som virkelig treffer. I februar 2016 var hun med å starte opp podcasten Treningspodden i samarbeid med ShapeUp.

TRAPPETRENING MED FRIDA THORBERGSEN

På denne timen utnytter vi trappene på Bislett for å få opp pulsen og kjøre intervaller med både løp og ulike hopp. Vi skal jobbe med å finne et tempo hvor vi blir sliten, men holder helt opp til toppen av trappen. Dette er en time for absolutt alle som utfordrer både kondisjon og styrke i bena.

Frida er PT og PT-leder på Gym Ila, og har jobbet som PT og gruppeinstruktør siden 2011.

TREN MED MARIT BJØRGEN (GODFISK ABASSADØR)

I samarbeid med Godfisk! presenterer vi stolt Marit Bjørgen som en av trenerne på årets Convention. Marit trenger ingen nærmere presentasjon etter sine mange triumfer i skisporet, og utallige medaljer fra OL og VM. På ShapeUp Convention får du en unik mulighet til å trene intervall med en av Norges aller råeste idrettsutøvere. Som vi gleder oss!

TREN SAMMEN MED LASSE TUFTE OG JØRGINE VASSTRAND (FUNKYGINE)

Dette er en to-delt time med fokus på trenings med en partner. Første halvdel av timen består av "acroyoga- og turninspirerte" øvelser med lav intensitet. Andre halvdel av timen består av styrketrening med høyere intensitet - men motstand fra en treningspartner.

YIN YOGA MED MIA ECKHOFF

Denne typen yoga er en mer rolig og meditativ form. Tanken er at vi finner mer balanse i kropp og hodet, gjennom å praktisere både en mer dynamisk yoga og denne rolige formen for yoga. To motsetninger som sammen skaper harmoni. 

Gjennom timen gjør vi fysiske bevegelser i rolig tempo, både sittende og liggende på matten, der vi også fokuserer på pusten. Stillingene holdes lengre enn i en dynamisk yoga. Vi løser opp og skaper sirkulasjon i musklene, ledd og bindevev, samtidig som vi får en ro og tilstedeværelse ved hjelp av dyp pust. Denne timen passer for alle nivåer og er perfekt å kombinere med annen type trening. 

Mia Eckhoff har vært fast matskribent for ShapeUp i mange år og har både personlig trener og yogainstruktør. Hun tok sin yoga utdannelse på Bali i 2012 og har erfaring og instruert både terapeutisk yoga og dynamisk yoga. I dag underviser hun på The Well, Raw trening, samt andre steder rundt i Oslo. Hun elsker å kunne kombinere annen type trening med yoga for å holde kroppen sterk, smidig og balansert.

YOGA FOR LØPERE MED HEDVIG S. BANG

Finn ut hvordan du kan bruke yogaen som et supplement til din løpetrening. Gjennom ulike yogaøvelser vil du kunne å lære mer om bruk av pust, bevegelse og fokus, knyttet opp mot løping. Dette blir en morsom og uhøytidelige time der vi skal bli litt mer bevisst, men først og fremst ha det gøy og få en god strekk på kroppen. 

Med lang fartstid som danser på høyt nivå sitter Hedvig på en unik kunnskap som hun nå bruker i sin jobb som personlig trener, yogainstruktør og løpecoach. Hedvig mener selvbilde og selvtillit vil vokse gjennom fysiske prestasjoner og opplevelser, og elsker å kunne lære andre mennesker om dette.

FOREDRAG: SELVLEDELSE MED SOROUSH JOZANI

Det å ta seg selv fra A til B uansett målsetting krever selvinnsikt. Man må kartlegge hvilke ferdigheter man må lære seg for å nå målet og deretter ha disiplinen for å gjennomføre det. I dette foredraget kommer vi til å gå gjennom 10 punkter som kan hjelpe deg til å lede deg selv til dine mål.

Soroush er en mann med mange jern i ilden. Hans store lidenskap innenfor trening er CrossFit og prestasjonsrelatert trening. Han har tatt de fleste videreutdanninger innen CrossFit og performance coaching, både fysisk og mentalt. Han har også spesialisert seg på vektløftning og gymnastikk. Utover jobben studerer han mye på egenhånd, spesielt innenfor feltene lederskap og coaching.

FOREDRAG: BLI DIN EGEN PT MED PIA SEEBERG
Kontinuitet, mestringsfølelse og resultater er tre viktige komponenter når vi snakker om treningsglede og et kosthold man trives med. I dette foredraget gir Pia deg noen av de viktigste fysiske og mentale verktøyene du kan bruke for å selv skape en livsstil som gir deg nettopp dette, totalt uavhengig av noen andre enn nettopp - deg selv! 

FOREDRAG: SLIK SPISER DU DEG STERKERE MED ISELIN BOGSTRAND (MATANSVARLIG I NORGE SJØMATRÅD)

For deg som trener er det viktig å fylle på med smart næring for å oppnå de resultatene du ønsker. Under dette foredraget får du kunnskap om hvordan du kan spise deg sterkere. Heldigvis er svaret på dette langt enklere enn man kanskje har fått inntrykk av. Iselin har fokus på det vi bør spise mer av fremfor «nei-mat», og er opptatt av at alt man skal spise også skal smake godt!

Iselin har master i samfunnsernæring og er matfaglig ansvarlig for Godfisk.no/ Norges Sjømatråd. Hun blogger for «godfisk», og brenner for å inspirere til å spise sunt gjennom spennende smaker og inspirere andre til å finne sin «LIVRETT!».

FOREDRAG: Fysisk trening - Effektiv styrke og utholdenhetstrening, Anders Aukland, XXL-ambassadør. 

Andes Aukland er en av Norges mest meritterte skiløpere, med OL-gull på 4×10 km stafett, VM-sølv på femmila fra 2005 og flere verdenscupseirer. Siden 2007 har han satset på langløp, og startet eget lag sammen med broren Jørgen.