Velkommen på DITT HJEM 2018

Fyll inn skjema for å melde deg på.

Pris for inspirasjonsdagen DITT HJEM 2018 er følgende (alle prisene er inkludert en vellfylt goodiebag):

  • 490 kr for abonnenter av et magasin utgitt av Egmont
  • 590 kr for ordinær billett
  • 645 kr for abonnenter inklusiv lunsj og drikke til maten
  • 745 kr for billett inklusiv lunsj og drikke til maten

DITT HJEM 2018 arrangeres på Folketeateret. Det vil bli to pauser i løpet av arrangementet med mulighet til å kjøpe lunsj utenfor teateret, men vi anbefaler å kjøpe billetter med lunsj inkludert. Da får man lettere tatt i bruk alle tilbudene som er inne på teateret av salgsstander m.m.

Garderobeavgift på kr 30 kommer i tillegg til billettprisen og betales på stedet. Vi gjør oppmerksom på at billetter kun kan betales med visa/kredittkort, og at det er unummererte plasser. Kjøpte billetter refunderes ikke. NB: Når du melder deg på så har du 15 min til å fullføre betalingen, så det er lurt å ha betalingskortet klart.

Ved å melde deg på godtar du at vi tar bilder og filmer arrangementet, og bruker dette i sosiale medier, i markedsføring og deler dette med våre samarbeidspartnere i etterkant av arrangementet. Om du ikke ønsker å bli tatt bilder av, vennligst gi beskjed til fotograf på stedet.

Informasjon

Sted
Folketeateret i Oslo
Tid
Lørdag 21. april 2018 kl. 10.00 - 17.00
Påmeldingsfrist
Lørdag 21. april 2018 kl. 10.00
{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}

Spennende program

Programmet er fyllt med inspirerende foredrag fra de beste i bransjen, «sofaprat» og underholdning.

INTERIØRTRENDER  Christine Hærra
Christine vil vise oss det siste innen interiørtrender for 2018. Hun er interiørdesigner og stylist, og er opptatt av kvalitet, vakre farger og tekstiler. Hun har blant annet jobbet med store merkevarer som Csoap og Fargerike. Foto: Sveinung Bråthen

INNREDNING  Jon Eliason
Jon vil snakke om «Ingen innredning er den andre lik!». Han tar for seg prosessen fra ide til ferdig innredning, basert på kundens unike identitet. Jon er senior designer og kreativ leder, og er kjent fra TV2-serien Tid for Hjem. Han har jobbet med kjente merkevarer som Ikea, Ahlens, Sagaform og Kosta Boda.

FARGER  Dagny Thurmann-Moe
Dagny vil snakke om «Hvordan velger du farger til et rom». Dagny er en pådriver for økt bevissthet og målrettet bruk av farge, og i 2017 ga hun ut boken «Farger til folket!». Hun vil snakke om verdien av riktig fargebruk innenfor interiør, og gi mange nye ideer. Foto: Anja Ka

TAPETER  Hanna Wendelbo
Hanna er formgiver med spesialkompetanse innen mønsterdesign, og har et bankende hjerte for blomster og organiske former. Organiske former er sterkt representert i trendbildet akkurat nå, og Hanna vil gi oss «behind-the-scenes» fra sitt arbeid som tapetmaler for Borge tapeter.

BILDER OG INSPIRASJON   Jorunn Tharaldsen 0g Maria Horgen
Jorunn er interiørfotograf og Maria er interiørarkitekt. De vil snakke om «inspirasjon i vakre bilder» og boken «Dusty». Dusty farger preger trendbildet akkurat nå, både innen mote og design/interiør. Slike dusty nyanser dukker opp i trendbildet med jevne mellomrom, og for å fange disse fargene har Jorunn og Maria reist langt, både geografisk og historisk.

UTEROM  Kjersti Bergersen
Kjersti Bergersen kjent fra Tid for Hjem på TV2 vil viser oss større og mindre prosjekter som omhandler Uterom. Kjersti er spesielt opptatt av soner vi kan skape i uterommet.

SOFAPRAT  Kriss Daatland
Går du med planer om å oppgradere stuen, friske opp soverommet eller kanskje bytte ut kjøkkenet? Som deltaker på DITT HJEM 2018 kan du søke hjelp hos Bonytthjelpen, og vi vil ta opp utvalgte problemer og løsningsforslag i SOFA-praten.

DITT HJEM 2018

Kontakt oss gjerne om du lurer på noe rundt "DITT HJEM 2018"

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}